Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la pastanaga, la ceba, els alls i el porro, tot ben petit, i salteu-ho en un cassó, amb unes gotes d’oli d’oliva. Afegiu-hi el tomàquet ratllat, sal, pebre vermell, pebre negre i cúrcuma o comí.
  2. Afegiu-hi les llenties vermelles, prèviament rentades. Barregeu-ho bé i afegiu-hi el brou vegetal. Cuineu-ho uns 15 min o fins que les llenties estiguin tendres. La sopa es pot servir tal qual o lleugerament triturada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: