Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el sucre en una olla al foc amb tres cullerades d’aigua, i deixeu-ho uns minuts, sense remenar-ho, fins que es formi un almívar.
  2. Obriu el canonet de vainilla al llarg, i, amb la punta d’un ganivet petit, extraieu-ne la polpa i afegiu-la a l’almívar, juntament amb el canonet i una tercera part del suc de mandarina. Feu que arrenqui el bull molt suaument, tapeu-ho i espereu-vos 1-2 min abans d’apagar el foc.
  3. Un cop fred, afegiu-hi la resta del suc de mandarina i reserveu-ho una nit a la nevera, molt ben tapat.
  4. L’endemà, desgraneu la magrana i afegiu-la a la sopa de mandarina. Serviu-la amb fulles d’alfàbrega fresca.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: