Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu el meló i traieu-ne les llavors. Feu unes quantes boles de meló per a la presentació.
  2. Peleu i talleu la ceba a trossos petits. Tritureu la ceba i la polpa restant del meló. Ha de quedar una sopa líquida. Passeu-la per un colador. 
  3. Quan tingueu la sopa de ceba amb meló feta, amaniu-la amb l’oli d’oliva, la sal, el pebre i la copeta de xerès.
  4. Prepareu una broqueta amb una quenelle de formatge de cabra, una bola de meló i una fulleta de menta. 
  5. Serviu-ho en copes, decoreu-les amb la broqueta i serviu-hi la sopa de meló. Feu el cruixent de pernil (passeu-ne els talls per una paella calenta sense oli fins que quedin daurats) i afegiu-lo a la copa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: