Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en una olla amb aigua el pa i deixeu-lo bullir. Al cap d’una bona estona, tritureu-lo amb la batedora i afegiu-hi sal, oli d’oliva i un brot de menta. Deixeu-ho coure tot una estona més i ja tindreu la sopa preparada i llesta per servir. 

Nota: En ocasions la menta es deixa dins la sopa en servir-la i de vegades es retira abans. També permet posar-hi ous i remenar-los un cop dins del suc. D’altra banda, és aconsellable que el pa sigui de dies anteriors, sobretot si es tracta de pa de pagès.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: