Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el lluç a dauets. Peleu les carxofes i talleu-les a octaus. Piqueu el julivert.
  2. Ofegeu les carxofes en una olla fins que es daurin. Incoporeu-hi el sofregit de tomàquet i coeu-ho 2 min. Mulleu-ho amb el Caldo Natural de Peix Aneto i deixeu-ho bullir 8 min.
  3. Afegiu-hi les tallarines i coeu-les 6 min.
  4. Incorporeu-hi els daus de lluç i coeu-ho 3 min més. Serviu la sopa amb el julivert picat per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: