Preparació
- Coeu el fonoll tallat amb el sucre tot cobert d’aigua. Quan sigui cuit, tritureu-ho, coleu-ho i afegiu-hi immediatament la gelatina vegetal. Deixeu-ho refredar.
- Talleu el bulb de fonoll a làmines ben fines. Coeu-les amb el xarop durant 1 min. Traieu les làmines del xarop i poseu-les en una plàtera de forn amb paper sulfuritzat. Assequeu-ho al forn a 80 ºC fins que quedin cruixents.
- Peleu els litxis i el raïm. Reserveu-ho.
- Talleu les pomes sense pell en dues meitats sense cor. Coeu-ho amb el xarop aromatitzat amb anís.
- Liqüeu el raïm i guardeu-ho en fred.
- Col·loqueu en el plat dos litxis, dos raïms pelats i tres daus de gelatina de fonoll. Al centre, poseu la poma amb una bola de sorbet de litxis a sobre. Aboqueu-hi la sopa de raïm i decoreu-ho amb el fonoll fresc i el fonoll assecat.