Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els rovellons traient-ne les impureses amb un drap humit, vigilant que no es trenquin. Talleu-los perquè siguin de la mateixa mida.
  2. Poseu una olla al foc amb el brou vegetal.
  3. En una altra olla amb un raig d’oli d’oliva, sofregiu-hi lleugerament la cansalada viada tallada a daus petits.
  4. Peleu i talleu la ceba i els alls ben petits i afegiu-los a la cansalada.
  5. Afegiu-hi els rovellons. Deixeu-ho coure 2 min i, tot seguit, afegiu-hi el brou vegetal. Deixeu-ho coure 15 min a foc suau.
  6. Feu una picada amb les ametlles, els alls, el julivert i el pa torrat. Deixateu-la amb una llossada de la sopa i tireu-la a l’olla.
  7. Deixeu-ho coure 2 min més i ja la podeu servir.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: