Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els tomàquets i trossegeu-los. Poseu-los en una trituradora, feu-ne puré i coleu-ho. Afegiu-hi l’oli, sal, la llimona i el tabasco i barregeu-ho fins que quedi homogeni.
  2. Reserveu-ho a la nevera just fins al moment de servir-ho.
  3. Trinxeu el porradell a petites rodanxes i barregeu-lo amb l’oli d’oliva; deixeu-ho així 3 o 4 h.
  4. Just abans de servir-ho, peleu i talleu l’alvocat a petits cubs.
  5. Passeu les gambes per la planxa senceres o pelades, just per marcar-les.
  6. Obriu els musclos al vapor i serviu-ho en un plat fondo.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: