Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brou: en una olla, poseu la falda de vedella, el peu, les carcasses i l’aigua freda. Deixeu que arrenqui el bull per blanquejar-ho, i així aconseguireu treure totes les impureses de la carn. Amb una escumadora, retireu tota l’escuma que surti. Afegiu-hi les verdures, les herbes i la pela. Deixeu-ho coure a foc lent 2 h.
  2. Deixeu-ho refredar a la mateixa olla, per infusionar el brou. Coleu-ho i reserveu-ho.
  3. Per a les pilotes: en un bol, poseu tots els ingredients i barregeu-los fins que quedi tot molt homogeni. Feu-ne pilotes d’una mida que sigui agradable per menjar amb cullera.
  4. Poseu 1,5 l de sopa a bullir i afegiu-hi les pilotes, que coguin 15 min.
  5. En una paella, salteu a foc viu les mocoses amb una mica d’oli i sal, fins que quedin cuites.
  6. En un plat fondo, poseu les pilotes i les mocoses i serviu-ho a taula, amb una sopera.
  7. En el moment de servir, poseu la sopa al plat. Podeu afegir-hi una mica de formatge ratllat.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: