Preparació
- Per a la trufa: poseu la nata a bullir i, quan ho faci, tireu-la al damunt de les dues cobertures de xocolata, trencades a trossets. Aneu-ho barrejant a poc a poc, fins que la xocolata estigui fosa, i reserveu-ho a la nevera perquè quedi la trufa compacta. Un cop freda, feu-ne boles de 10 g, més o menys, i reserveu-les al congelador.
- Per a la sopa de xocolata blanca: poseu la nata, la mel i l'aigua en un cassó a foc baix i, quan arrenqui el bull, pareu el foc i tireu la barreja de xocolata blanca. Deixeu-ho fondre, tritureu-ho i reserveu-ho a la nevera.
- Per a la tempura de bunyols: barregeu la farina de tempura, amb l'aigua, ben freda, i l'ou.
- Poseu l'oli a fregir al foc. Passeu les boles de trufa congelades per la tempura de bunyols i tireu-les a l'oli roent, deixant que es fregeixin bé: que quedi la pasta cruixent i la trufa de xocolata líquida per dins.
- Serviu la sopa, tornada a triturar perquè quedi ben fina, i, al damunt, els bunyols acabats de fregir, arrebossats amb sucre de llustre i, opcionalment, amb una mica de xocolata blanca i negra ratllada per sobre.