Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Obriu el canonet de vainilla i, amb un ganivet, rasqueu-ne les llavors. Aboqueu-les a la nata.
  2. En un recipient apte per a microones, escalfeu la xocolata blanca amb el sucre i la nata, uns 30 s, a màxima potència. Obriu el microones i, si veieu que la xocolata encara no s’ha desfet, torneu-la-hi a posar 30 s més.
  3. Traieu el recipient del microones amb cura de no cremar-vos i bateu la barreja amb unes varetes. Reserveu-la.
  4. Perquè sigui més fàcil extreure els grans de la magrana, piqueu-la amb una mà de morter (demaneu ajuda a un adult). Reserveu-ho.
  5. Peleu la mandarina i talleu cada grill en tres tallets.
  6. Serviu la sopa de xocolata a temperatura ambient, en bols, decorada amb una mica de magrana i trossets de mandarina.

El consell

  • Si voleu preparar aquesta recepta en una altra temporada i no trobeu magrana o mandarines, també podeu posar-hi altres fruites. A l’estiu, quedarà genial si hi poseu cireres tallades per la meitat, trossets de maduixa o dauets de kiwi.
  • Aquesta sopa de xocolata també queda boníssima si l’acompanyeu d’una bola de gelat de maduixa.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: