Preparació
Preparació
- Obriu el canonet de vainilla i, amb un ganivet, rasqueu-ne les llavors. Aboqueu-les a la nata.
- En un recipient apte per a microones, escalfeu la xocolata blanca amb el sucre i la nata, uns 30 s, a màxima potència. Obriu el microones i, si veieu que la xocolata encara no s’ha desfet, torneu-la-hi a posar 30 s més.
- Traieu el recipient del microones amb cura de no cremar-vos i bateu la barreja amb unes varetes. Reserveu-la.
- Perquè sigui més fàcil extreure els grans de la magrana, piqueu-la amb una mà de morter (demaneu ajuda a un adult). Reserveu-ho.
- Peleu la mandarina i talleu cada grill en tres tallets.
- Serviu la sopa de xocolata a temperatura ambient, en bols, decorada amb una mica de magrana i trossets de mandarina.
El consell
- Si voleu preparar aquesta recepta en una altra temporada i no trobeu magrana o mandarines, també podeu posar-hi altres fruites. A l’estiu, quedarà genial si hi poseu cireres tallades per la meitat, trossets de maduixa o dauets de kiwi.
- Aquesta sopa de xocolata també queda boníssima si l’acompanyeu d’una bola de gelat de maduixa.