Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu una olla amb una mica d’oli d’oliva. Coeu les cebes amb una mica de sal fins que quedin transparents. Tapeu l’olla, abaixeu el foc i deixeu-ho almenys 40 min, o més temps, si és possible. Les cebes han de tenir una consistència molt tova. Si es quedessin sense líquid i s’enganxessin a la paella, afegiu-hi una mica d’aigua.
  2. Un cop ben cuites, afegiu-hi l’aigua amb l’alga kombu, apugeu el foc i, quan bulli, reduïu-ho a foc lent i continueu coent-ho 15-20 min més, permetent que l’aigua agafi el gust de les cebes cuites. Traieu la kombu, i rectifiqueu-ho de sabor amb una mica de shoyu i una mica de pebre negre. Ratlleu el mochi
  3. i afegiu-lo per sobre de la sopa.
  4. En una paella, fregiu el pa i l’all, fins que quedi molt cruixent. Poseu el pa i l’all sobre un tovalló, perquè elimini l’oli.
  5. Serviu la sopa amb el pa per sobre i una mica de julivert picat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: