Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al sorbet d’alfàbrega: en un cassó, feu bullir l’aigua, el suc de llima i el sucre, fins a arribar a 100 ºC. Afegiu-hi les fulles d’alfàbrega i infusioneu-ho fins que estigui fred.
  2. Afegiu-hi el Pro sorbet, i passeu-ho pel túrmix i per un colador. Congeleu-ho 2 h.
  3. Per a l’almívar: barregeu tots els ingredients i bulliu-los fins a obtenir la consistència d’un xarop. Deixeu-ho refredar i afegiu-hi els grills dels cítrics, perquè es confitin. Reserveu-ho a la nevera.
  4. Serviu la sopa de cítrics freda, en un plat soper, amb una bola de sorbet d’alfàbrega, una cullerada d’oli d’oliva i la ruca, fregida i ensucrada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: