Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la sopa: tritureu els tomàquets, salpebreu-ho i afegiu-hi l’oli. Coleu-ho i refrigereu-ho.
  2. Per al guacamole: amb un ganivet, piqueu l’alvocat i afegiu-hi la resta d’ingredients. Reserveu-ho.
  3. Per a l’oli: mescleu tots els ingredients.
  4. Per al llagostí: bulliu-lo amb sal i pebre i peleu-ne la part de la cua. Feu una quenelle amb el guacamole al mig del plat. Afegiu-hi oli de coriandre. Poseu el llagostí a sobre del guacamole. Serviu la sopa al costat, en una gerra.

 

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: