Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les mandonguilles: piqueu al morter el gra d’all amb sal i fulles de julivert. Afegiu-hi la carn picada i el pa ratllat. Salpebreu-ho, barregeu-ho i formeu les mandonguilles. Han de ser petites, per menjar-se d’un sol mos.
  2. Enfarineu les mandonguilles i daureu-les en una cassola amb oli d’oliva. Reserveu-les sobre paper absorbent.
  3. Salteu els daus de pernil en el mateix oli.
  4. Talleu la ceba, les pastanagues i la carbassa a daus, i talleu els alls tendres a rodanxes, i sofregiu-ho tot en el mateix oli, 2 min. Retireu dues cullerades de daus de carbassa, alls i pastanaga, i reserveu-ho per acabar el plat.
  5. Afegiu-hi 1,5 l de brou de pollastre a la cassola de les verdures i, quan estigui calent, poseu-hi les mandonguilles cuites. Coeu-ho 15 min. 
  6. Bulliu 10 min el blat tendre a part i, un cop cuit, reserveu-lo.
  7. Afegiu-hi unes gotes de llimona, el curri i el coriandre fresc, i serviu-ho amb el blat tendre, la carbassa i l’all tendre reservat. La sopa ha d’estar molt calenta.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: