Preparació
- Per a les mandonguilles: piqueu al morter el gra d’all amb sal i fulles de julivert. Afegiu-hi la carn picada i el pa ratllat. Salpebreu-ho, barregeu-ho i formeu les mandonguilles. Han de ser petites, per menjar-se d’un sol mos.
- Enfarineu les mandonguilles i daureu-les en una cassola amb oli d’oliva. Reserveu-les sobre paper absorbent.
- Salteu els daus de pernil en el mateix oli.
- Talleu la ceba, les pastanagues i la carbassa a daus, i talleu els alls tendres a rodanxes, i sofregiu-ho tot en el mateix oli, 2 min. Retireu dues cullerades de daus de carbassa, alls i pastanaga, i reserveu-ho per acabar el plat.
- Afegiu-hi 1,5 l de brou de pollastre a la cassola de les verdures i, quan estigui calent, poseu-hi les mandonguilles cuites. Coeu-ho 15 min.
- Bulliu 10 min el blat tendre a part i, un cop cuit, reserveu-lo.
- Afegiu-hi unes gotes de llimona, el curri i el coriandre fresc, i serviu-ho amb el blat tendre, la carbassa i l’all tendre reservat. La sopa ha d’estar molt calenta.