Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu el suc de la llimona amb el comí, la paprika, l’all, sal i pebre negre; afegiu-hi el marisc i impregneu-lo bé. Reserveu-lo 1 h a la nevera, ben tapat.
  2. Piqueu les cebes.
  3. Salteu el marisc amb dues cullerades d’oli d’oliva calent i retireu-lo.
  4. A la mateixa cassola i a foc mitjà-alt, sofregiu les cebes picades. Afegiu-hi el xili, tallat a rodanxes, els pebrots, a tires, i els tomàquets, picats. Coeu-ho 5 min, remenant-ho amb una cullera de fusta.
  5. Afegiu-hi el marisc i el gingebre picat, abaixeu el foc a la meitat i coeu-ho 1 min.
  6. Tireu-hi la llet de coco, tapeu l’olla i coeu-ho a foc lent 10 min, remenant-ho de tant en tant. Afegiu-hi les fulles de menta i deixeu-ho coure 1 min més.
  7. Serviu la sopa amb el marisc per damunt i unes fulles de menta.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: