Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla amb els 50 ml d’oli d’oliva, fregiu els tres grans d’all sencers, 1 min.
  2. Afegiu les torrades en l’aigua bullent i deixeu-les coure 4 min.
  3. Tritureu-ho amb els tres alls fregits pelats i saleu-ho.
  4. Aboqueu la sopa en tasses de consomé i empolseu-hi per sobre el formatge ratllat.
  5. Amb el gratinador molt calent, roent, gratineu cada tassa fins a obtenir un daurat que sigui atractiu.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: