Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Proveïu-vos de tomàquets bons (si és possible d'alguna varietat del país) i deixeu-los madurar al màxim. Ben madurs, feu-los una creueta a la part de sota amb un ganivet esmolat i, d'un en un, escaldeu-los 15 s en aigua bullent. Tot seguit, refredeu-los amb aigua, que no es coguin. Peleu-los, obriu-los per la meitat, retireu-ne les llavors. En acabat, tritureu-los fins que quedin amb consistència de sopeta. Refredeu-ho.
  2. Peleu el budell del fuet dolç i talleu-lo a dauets molt petits. Talleu la crosta del pa a dauets imperfectes i ben petits. També els podeu enfornar amb una mica d'oli verge d'oliva i sal o bé fregir-los i deixar-los escórrer per retirar-ne l'excés d'oli.
  3. Repartiu la sopeta en quatre plats, aboqueu el fuet al mig de cada un i, al voltant, els crostonets de pa. Amaniu-ho amb l'oli i la flor de sal. Si voleu una sopa encara més refrescant, uns dauets de cogombre també hi serien adients.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: