Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en el got les llimones sense llavors i ben pelades, els albercocs i el sucre. Programeu 30 s, velocitat 7.
  2. Afegiu-hi el gel i programeu 1 min, velocitat progressiva 5-10.
  3. Introduïu l'espàtula pel broc i moveu-la de dreta a esquerra per aconseguir una trituració uniforme amb una textura homogènia. Ha de quedar com una crema espessa.
  4. Aboqueu la preparació en copes i serviu-ho immediatament.

Nota:

Si el sorbet quedés líquid, afegiu-hi més gel i tritureu-ho durant 30 s a la mateixa velocitat. Si estigués molt dens, afegiu-hi un cubilet de líquid (suc, aigua, etc.).

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: