Preparació
- Peleu i piqueu la ceba.
- Talleu el pebrot vermell, a daus petits.
- Renteu la pastanaga, talleu-la a làmines transversals, després a tires i finalment a daus petits.
- Netegeu els xampinyons i talleu-los a trossos petits.
- Escalfeu una cullerada d’oli d’oliva en una paella i tireu-hi la ceba picada i ofegueu-la amb dos pessics de sal, durant 3 min. Afegiu-hi el pebrot i la pastanaga, i continueu la cocció 5 min. Afegiu-hi els xampinyons i feu-ho coure uns 3-4 min més. Retireu-ho del foc.
- Desfeu el tofu fumat amb una forquilla i afegiu-ho a la paella. Barregeu-ho i, tot seguit, reserveu-ho.
- Escalfeu el forn a 180 ºC.
- Escaldeu els porros en aigua bullent 2-3 min i coleu-ho. Separeu algunes tires de fulla d’endívia que fareu servir per a fer uns farcellets.
- Col·loqueu dues fulles d’endívia una damunt de l’altra i ompliu-ne el buit amb una cullerada del farcit. Cobriu-ho amb dues fulles més i emboliqueu-ho amb el full de porro. Feu el mateix amb la resta de fulles d’endívies i acomodeu-les en una safata per a forn.
- Pinteu-les amb un pinzell amb una mica d’oli d’oliva i una mica de pebre negre i poseu-ho al forn 10 min. Retireu-ho i serviu-ho.