Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu la carn ben fina i reserveu-la.
  2. Feu una picada ben fina de ceba i julivert. Afegiu-hi el rovell d’ou, les gotes de llimona, el cogombre, el vinagre i la mostassa en gra, i treballeu-ho fins que quedi ben barrejat.
  3. Emulsioneu-ho amb oli d’oliva verge extra i una cullerada de iogurt d’ovella.
  4. Salpebreu-ho i afegiu-hi la carn. Treballeu-ho bé. Munteu el plat i acompanyeu-lo de pa torrat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: