Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola amb un xic d’oli, daureu els daus de cap de llom salpebrats. Quan agafin color, retireu-los i reserveu-los.
  2. En la mateixa cassola, sofregiu les tàperes i els cogombrets, tallats a rodelles fines.
  3. Afegiu-hi el sofregit de ceba i tomàquet, el quètxup, la mostassa, l’estragó, l’orenga, el tabasco i un xic de sal, i remeneu-ho. Afegiu-hi la nata i deixeu que arrenqui el bull.
  4. Afegiu-hi la carn marcada i cuineu-ho a foc suau 15 min, fins que la carn estigui cuita i la salsa, espessa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: