Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Trossegeu la poma i el plàtan a daus.
  2. En una paella, poseu la mantega i salteu les fruites. Quant estiguin lleugerament vermelles, afegiu-hi el suc de llimona, 80 g de sucre morè i el Sambal Oelek, barregeu-ho i reserveu-ho.
  3. En una taula de marbre o inoxidable, escampeu la farina i esteneu-hi la làmina de pasta de full.
  4. Disposeu-hi la fruita al centre, tirant cap avall. Enrotlleu la fruita amb la pasta de full.
  5. Per tancar ho, haureu de fer uns talls als extrems i doblegar-ho cap a dins.
  6. Un cop tancats, piqueu suaument la part superior i els laterals amb una forquilla.
  7. Deixateu el rovell d’ou i pinteu-hi l’struddel.
  8. Enforneu-ho en una safata de forn amb paper vegetal 10 min, a 180 ºC.
  9. Traieu la safata del forn i empolseu l’struddle amb el sucre restant.
  10. Torneu-lo a posar al forn 7-8 min.
  11. Un cop cuinat i daurat, reserveu-lo a temperatura ambient.
  12. Opcionalment, serviu-lo acompanyat d’una bola de gelat de llet merengada o de iogurt.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: