Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al crumble: trossegeu i pasteu els ingredients amb les mans fins aconseguir trossos de mides diferents. Fornegeu-los a 180 °C en una safata folrada amb paper de forn fins que adquireixin un color daurat. Deixeu-ho refredar.
  2. En una cassola, coeu a foc lent les pomes amb els altres ingredients fins que quedin tendres. Deixeu-ho que es refredi.
  3. Per a la crema: barregeu el iogurt amb l'interior de la beina de vainilla i la mel fins a obtenir una massa homogènia.
  4. Ompliu els gotets disposant-ne capes alternes de crema, pomes i crumble. Remateu el got amb una capa de crumble ben cruixent. Acabeu-ho amb fulles de menta fresca i fruites del bosc, i serviu-ho de seguida.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: