Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Rostiu el gall de forma tradicional amb les herbes, els licors i la taronja.
  2. Un cop cuit i fred, traieu-li els ossos, talleu-lo a quadradets i el salteu-ho juntament amb els bolets, all i julivert i finalment el foie, rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  3. Incorporeu-hi el farciment dins un full de pasta fil·lo i introduïu-lo al forn a 180 ºC, 8 min.
  4. Per a la salsa: reduïu el porto i afegiu-hi una mica de suc de la cocció, quan comenci a espessir, doneu-li un toc d’oli de tòfona.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: