Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ratlleu les pastanagues 5 s a velocitat 5.
  2. Afegiu-hi la llimona, el sucre, l'aigua i els gels, i programeu 3 min, velocitat 10. Si no ha quedat ben triturat, repetiu l'operació.
  3. Introduïu el cistell al vas per colar i aboqueu el suc en una gerra amb gel.

 Nota:

Si està ben triturat no caldrà que poseu la cistella.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: