Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu tots els ingredients menys el gingebre.
  2. Peleu i talleu el gingebre a trossets petits. Talleu també els altres ingredients perquè puguin entrar per la boca de l'extractor cold press o de la liquadora. Introduïu tots els ingredients, liqüeu-los, serveiu-los i ja estarà llest per tastar. El podeu consumir fins a dos dies després si el guardeu a la nevera en una ampolla de vidre de tancament hermètic.  

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: