Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Abans de començar, eixugueu el bacallà amb un drap de cuina.
  2. Fongueu la meitat de la mantega en una paella i afegiu-hi el bacallà procurant que quedi el més dret possible. Deixeu passar uns minuts i remeneu-lo de manera constant.
  3. Unteu amb mantega 8 terrines o motlles aptes per a forn, ompliu-los amb la barreja i afegiu el formatge ratllat amb encenalls de mantega.
  4. Introduïu-los al forn (preescalfat a 180º) durant uns minuts. Quan el seu volum hagi augmentat al doble, retireu-los i serviu-los.

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: