Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu la ceba molt finament i sofregiu-la amb l’oli en una cassola de fang. 
  2. Afegiu-hi l’all i el julivert també ben picats i el tomàquet fregit. 
  3. Poseu dues cullerades de farina i rostiu-la una mica amb el sofregit. 
  4. Aboqueu-hi el vi blanc i, a continuació, l’aigua. Rectifiqueu-ho de sal. 
  5. Afegiu-hi tota l’anxova, que ha de ser fresca per poder-la desespinar a l’hora de menjar i ben neta de cap i tripes. 
  6. Coeu-ho durant 5 min, deixeu-ho reposar i bon profit!

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: