Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al fumet: feu un sofregit amb peix (escórpores, penegals, rogers, cintes…) i un altre amb verdures (porro, pastanaga, ceba, tomàquet…). Ajunteu-los i poseu-los al foc en una olla amb aigua. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho coure 10 min i coleu-ho.
  2. Poseu una cassola al foc amb una mica d’oli d’oliva, afegiu-hi el pebrot verd i l’all i, tot seguit,  les patates pelades i tallades a trossos grossos.
  3. Sofregiu-ho uns 2 o 3 min i afegiu-hi el fumet (més o menys 1,5 l, segons la cocció de la patata). Deixeu-ho bullir perquè es coguin les patates.
  4. Feu la picada en un morter: poseu-hi tots els ingredients i piqueu-los. Un cop tingueu les patates al punt, afegiu-hi l’escórpora, tallada a trossos iguals, i la picada. Poseu-ho al forn uns 6 o 7 min a 180-200 ºC.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: