Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el peix, escateu-lo, traieu-li les tripes i feu-ne supremes. Traieu-ne totes les espines amb compte. Reserveu les espines i el cap. 
  2. Netegeu les espardenyes obrint-les al llarg i passeu-les per aigua. 
  3. Peleu els alls i poseu-ne la meitat a sofregir amb oli, tallats a trossos. Un cop rossos, afegiu-hi el tomàquet i el pebrot ben trinxat, i deixeu-ho sofregir fins que s’evapori tota l’aigua. 
  4. Poseu-hi les espines i sofregiu-les, afegiu-hi aigua fins a cobrir-ho i feu-ho bullir uns 20 min. Després, coleu-ho tot i reserveu-ho en una cassola. 
  5. Peleu les patates i talleu-les esqueixant-les, perquè el midó surti amb més facilitat i lligui el suquet. Poseu-les a bullir amb el suquet. 
  6. Amb els alls sobrants feu un allioli negat amb oli d’oliva i afegiu-lo al suquet que bull amb les patates. Rectifiqueu-ho de sal i pebre. 
  7. Marqueu les supremes de pagre, que haureu tallat en 4 racions, en una paella. 
  8. Poseu-les dins el suquet quan les patates ja gairebé siguin cuites, uns 3 min. Salteu les espardenyes en una paella a l’últim moment, per posar-les per sobre del peix del suquet. Ja podeu servir el plat (també hi podeu afegir allioli).

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: