Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la picada: fregiu, per separat, tots els ingredients menys el safrà. Escorreu-ho i tritureu-ho tot junt, amb el safrà.

  2. Per al fumet de peix: feu servir l'oli sobrer de la picada per sofregir les verdures aromàtiques. Afegiu-hi el peix, net de sang, i els crancs. Ofegueu-ho uns minuts, fins que el peix es desfaci.

  3. Afegiu-hi el pebre vermell, remeneu-ho i flamegeu-ho amb el brandi.

  4. Cobriu-ho fins a la mateixa altura i deixeu-ho bullir 20 min.
  5. Aixafeu el peix i coleu-ho.

  6. Per a l'allioli: en un bol, barregeu els alls pelats amb la sal.

  7. Piqueu-ho amb el morter, per obtenir-ne una pasta.

  8. Incorporeu-hi el rovell i, sense deixar-ho de remenar, afegiu-hi l’oli, a poc a poc, fins a obtenir una textura cremosa.

  9. Per a les patates i el fonoll: feu boletes amb les patates i feu-les coure en el fumet de peix, fins que estiguin toves.

  10. Confiteu el fonoll tallat a la juliana a foc lent, amb una mica de sal i oli, amb l'olla tapada amb paper film.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: