Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Un clàssic de la cuina

Des del 1925, la Cocotte millora cada recepta, cada sabor i cada reunió amb amics i familiars. La Cocotte de ferro fos esmaltat de Le Creuset, amb gairebé un segle d'història i lloada per cuiners d'arreu del món, és un autèntic clàssic culinari. El seu acabat icònic i de qualitat excel·lent fa que els teus estofats, rostits, sopes, guisats i plats al forn siguin realment memorables. Un referent de la cuina que preserva el sabor i l'essència dels aliments i que converteix cada plat en una experiència única. 

Per Nadal, la Cocotte de Le Creuset és un regal que farà gaudir de la cuina tant els més experimentats com els principiants i que, a més, perdurarà al llarg del temps, generació rere generació, i donarà un estil inconfusible a la taula, amb el seu icònic color cirera o amb altres opcions, com els nous colors Thyme i White, que representen els colors clàssics d'aquestes festes, el vermell, el verd i el blanc.

Podeu conèixer tota la gamma de productes Le Creuset a la botiga Signature de Barcelona i a la pàgina web www.lecreuset.es, on trobareu les millors idees per regalar.

Preparació

  1. Per al brou: poseu un raig d'oli a la cocota i sofregiu-hi la ceba, l'api i la pastanaga, tallats a trossets ben petits, 10 min.
  2. Afegiu-hi els tomàquets ratllats i sofregiu-ho 10 min.
  3. Aboqueu-hi 1 l d'aigua i el cap i les espines del rap, i feu que arrenqui el bull. Escumeu-ho i deixeu-ho coure 20 min a foc lent. Coleu el brou i reserveu-lo.
  4. Per a la picada: hidrateu la nyora. Sofregiu els grans d'all laminats en una paella i afegiu-hi el pa. Quan agafi color, retireu-ho.
  5. Poseu la polpa de la nyora, l'all, el pa, les ametlles, el safrà i el julivert al morter i treballeu-ho bé fins que quedi una bona picada. Reserveu-la.
  6. Per al suquet: talleu la ceba, la pastanaga i l'api a la brunesa. Sofregiu-los a la cocota 10 min. Incorporeu-hi els tomàquets. Deixeu-los 10 min més i aboqueu-hi el brandi. Deixeu que s'evapori l'alcohol. 
  7. Incorporeu-hi el brou i la picada i deixeu-ho 15 min a foc mitjà. Tritureu-ho.
  8. Talleu la cua de rap a rodanxes i salpebreu-la. Segelleu-la 2 min en una paella i afegiu-la a la cocota. 
  9. Repartiu els escamarlans i els musclos per la cocota, tapeu-la i coeu-ho tot 5 min. Ja podeu servir el suquet. 

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: