Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els maduixots sota l’aixeta, eixugueu-los i retireu-ne el copoll. Els maduixots, petits i madurs. Renteu-los amb aigua i un xic de vinagre: ajudan a mantenir-ne el color. Talleu-los a làmines longitudinals no gaire fines i reserveu-los.
  2. Separeu tres clares d’ou d’una banda i els sis rovells de l’altra. Poseu els rovells en un bol amb el sucre i bateu-los a fons, fins que l’emulsió canviï de color, blanquejant-los. En un altre bol, bateu les tres clares amb un pessic de sal fins al punt de neu. Incorporeu-ho delicadament als rovells batuts, barrejant-ho de baix a dalt amb una espàtula.
  3. Poseu 15 g de mantega en una paella gran i coeu una quarta part del preparat, escampant-lo com si fos una crep. Quan estigui cuit dels dos costats, poseu-lo en un plat i repetiu l’operació per als altres tres tacos.
  4. Unteu una cara dels tacos amb la confitura i, al damunt, poseu-hi els maduixots laminats. Plegueu els tacos per la meitat i empolseu-los amb sucre fi abans de servir-los.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: