Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els alvocats per la meitat i buideu-los amb l’ajut d’una cullera.
  2. Poseu-los en un recipient i ruixeu-los amb el suc de la llimona. Afegiu-hi sal, pebre i un bon raig d’oli. Aixafeu-ho amb una forquilla.
  3. Renteu el tomàquet i talleu-lo a làmines fines. Si no esteu segurs de com fer-ho, demaneu ajuda a un adult.
  4. Estireu les tortillas i poseu-hi les làmines de formatge cremós. A sobre, afegiu-hi les làmines de tomàquet. Unteu-ho amb una capa de guacamole i enrotlleu la tortilla.
  5. Demaneu ajuda a un adult per passar les tortillas per la paella, amb un raig d’oli i a foc mitjà. Quan s’enrosseixin, ja les tindreu a punt per menjar. 

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: