Preparació
- Peleu la remolatxa i, amb una mandolina, talleu-ne rodanxes tan fines com sigui possible.
- Escaldeu-les en aigua bullent al punt de sal, 30 s, traieu-les i deixeu-les refredar.
- Peleu l’alvocat i traieu-ne el pinyol. Tritureu la polpa amb el suc de mitja llima, fulles de coriandre i un punt de sal, fins a tenir una crema d’alvocat. Ompliu una mànega de pastisseria amb aquesta crema.
- Talleu els raves a la juliana fina.
- Renteu la ruca i escorreu-la bé.
- Per muntar-ho, esteneu les rodanxes de remolatxa sobre la taula de treball i, amb un cèrcol rodó, talleu-les totes de la mateixa forma i mida.
- Amb la mànega, poseu la crema d’alvocat sobre una meitat de la rodanxa de remolatxa, i a sobre poseu-hi dues fulles de ruca, la juliana de rave i el caviar d’oli.
- Doblegueu l’altra meitat de la rodanxa de remolatxa sobre el farciment, per donar-li forma de taco, i acabeu-ho amb fulles de coriandre. Serviu-ho acabat de fer.