Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu una cassola fonda amb oli o llard, el tall rodó salat, un polsim de pebre negre i una mica de nou moscada. Podeu demanar a la carnisseria que us facin el tall farcit i que us el lliguin.
  2. Poseu els alls, les cebes, les herbes i la pastanaga a dins de la cassola. Rostiu el tall primer a sobre del foc. Quan comenci a agafar color, tireu-hi un raig de conyac o vi ranci. Quan l’alcohol s’hagi reduït, cobriu el tall amb aigua o brou de carn i poseu-ho al forn a 200 ºC durant uns 40 min.
  3. Doneu la volta al tall a mitja cocció. Controleu que sigui cuit. Traieu-lo de la cassola. Un cop el suc estigui fred, tritureu-lo, coleu-lo i aboqueu-lo sobre el tall –que tallareu quan estigui fred–. Podeu acompanyar-ho amb un puré de patates.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: