Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu la pasta i reserveu-la.

  2. Escaliveu el pebrot vermell i, mentrestant, lamineu els grans d'all.

  3. En una paella, salteu les faves amb l'all i l'oli. Salpebreu-les.

  4. Serviu una muntanyeta de pasta. Al voltant, poseu-hi les faves, acabeu-ho amb el pebrot escalivat, pelat i tallat a tires, i empolseu-ho amb el pebre de Caiena en pols.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: