Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu la pasta i reserveu-la.

  2. Escaliveu el pebrot vermell i, mentrestant, lamineu els grans d'all.

  3. En una paella, salteu les faves amb l'all i l'oli. Salpebreu-les.

  4. Serviu una muntanyeta de pasta. Al voltant, poseu-hi les faves, acabeu-ho amb el pebrot escalivat, pelat i tallat a tires, i empolseu-ho amb el pebre de Caiena en pols.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: