Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la coliflor en ramells i el bròquil a làmines fines.
  2. Bulliu la pasta en aigua abundant amb sal, 3 min, escorreu-la i reserveu-la.
  3. En una paella amb oli, daureu els alls laminats, incorporeu-hi la coliflor i salteu-ho. Salpebreu-ho.
  4. A la mateixa paella, incorporeu-hi la pasta, la ratlladura de llimona, les làmines de bròquil crues i els alls, salteu-ho 2 min i salpebreu-ho; afegiu-hi un fil d’oli i remeneu-ho.
  5. Serviu-ho amb una cullerada de ricotta per persona.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: