Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Marqueu les mitjanes de bou a la planxa, tomba i tomba. Traieu-ne tot el greix i talleu-les a la contra. 
  2. Feu tallets prims, de 3 mm, i esteneu-los en una safata que pugui anar al forn. 
  3. Amaniu-ho amb pebre verd, salsa Perrins, romaní, oli i sal grossa. Gratineu-ho fins que canviï de color i serviu-ho de seguida.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: