Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i ratlleu el gingebre i barregeu-lo amb la salsa de soja.
  2. Marineu les vieires amb aquesta salsa, uns 20 min, a temperatura ambient.
  3. Bulliu la carbassa pelada i trossejada.
  4. Quan la carbassa estigui ben cuita, coleu-la i tritureu-la amb l'ajuda d'una batedora; afegiu-hi la mantega i salpebreu-ho. Tritureu-ho uns segons més i reserveu-ho calent.
  5. Feu les vieires a la planxa amb unes gotes d'oli d'oliva. Quan siguin rosses, gireu-les i acabeu la cocció procurant que al centre quedin poc fetes. Si les voleu més fetes, podeu acabar-les al forn a 200 ºC.
  6. Serviu les vieires acompanyades d'una cullerada de puré de carbassa i una branqueta de cibulet.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: