Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les peres i retireu-ne el cor, talleu-les a cubs i poseu-les en un recipient amb el suc de la llimona i una mica d’aigua.
  2. Torreu el pa de pagès i feu-ne tres o quatre trossos. Distribuïu sobre cada torradeta de pa una mica de sobrassada; escorreu molt bé les peres i distribuïu-les per sobre de les torradetes amb sobrassada.
  3. A sobre de cadascuna, col·loqueu-hi un tros de formatge de cabra i poseu-ho al gratinador, fins que es gratini.
  4. Serviu-ho amb porradell picat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: