Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les taronges amb cura perquè quedin ben polides. Talleu-les a rodanxes de mig centímetre, aproximadament.
  2. En una paella antiadherent calenta i untada lleugerament amb mantega, planxeu les rodanxes de taronja per totes dues bandes perquè quedin d’un color daurat. Poseu-les als plats on les servireu i que es mantinguin calentes.
  3. A la mateixa paella, poseu-hi el sucre, el suc de taronja i deixeu que redueixi durant 5 min, aproximadament, a foc viu. Afegiu-hi el rom i deixeu que redueixi fins que quedi una salsa lleugerament caramel·litzada.
  4. Tireu-la per sobre de les taronges i empolvoreu-hi les ametlles.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: