Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les taronges a rodanxes fines, d’uns 4 mm de gruix.
  2. Blanquegeu-les per treure’n l’amargor: poseu-les en un cassó cobertes d’aigua freda i feu que arrenqui el bull. Tireu l’aigua i repetiu l’operació tres vegades.
  3. Al mateix cassó, poseu el sucre i l’aigua. Quan arrenqui el bull, incorporeu-hi les rodanxes de taronja. Bulliu-ho a foc lent 1 h.
  4. Aparteu-ho del foc, deixeu-ho refredar i reserveu les rodanxes de taronja dins el mateix almívar de cocció.
  5. Escorreu les rodanxes de taronja sobre paper absorbent.
  6. Foneu les dues xocolates juntes. Banyeu-hi les rodanxes d’una en una, submergint-les dins la xocolata. Deixeu-les assecar sobre paper de forn.
  7. Reserveu-les a la nevera.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: