Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu una tapa a les taronges per la part de sobre i feu un petit tall a la base per tal que s’aguantin bé. Buideu-les i escorreu el suc de la polpa. Hauríeu d’obtenir ½ litre de suc.
  2. Prepareu la gelatina tal com indica el paquet, substituint l’aigua pel suc de les taronges.
  3. Barregeu la gelatina amb el formatge i la taronja confitada tallada a trossets. Ompliu les taronges i reserveu-les a la nevera fins que qualli.
  4. Decoreu-les i serviu-les fresquetes de la nevera.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: