Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la infusió: escalfeu l’aigua amb el sucre i el suc de la llimona. Aparteu-la del foc i afegiu-hi la camamilla. Deixeu-la infusionar i coleu-la.
  2. Afegiu-hi el suc de mandarina i la pectina, i escalfeu-ho lleugerament. Deixeu-ho refredar.
  3. Per a la taronja quallada: feu que el suc de taronja arrenqui el bull juntament amb el sucre i la branca de vainilla oberta i raspada. Afegiu-hi la pectina i refredeu-la.
  4. Per a la teula de mel: barregeu tots els ingredients i esteneu-ho sobre una fulla siliconada. Poseu-ho al forn durant 3 min a 180 ºC.
  5. Aboqueu la infusió de camamilla en un plat fondo, acompanyeu-la amb la taronja quallada i amb una bola de gelat de gingebre. Al damunt del gelat, poseu-hi la teula de mel.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: