Preparació
- Per a l’emulsió: amb tots els ingredients, feu una crema llisa i brillant amb el túrmix.
- Rectifiqueu-ne la textura amb aigua fins a obtenir una crema no gaire espessa. Rectifiqueu-ho de sal, pebre negre i mostassa.
- Per al tàrtar: poseu en remull totes les algues, 15 min. Escorreu-les bé i talleu-les a la juliana molt fina. Piqueu-les al màxim i barregeu-les amb la resta d’ingredients.
- Barregeu-ho amb l’emulsió i lligueu-ho bé amb una llengua. Ha de quedar una massa homogènia. Salpebreu-ho i reserveu-ho a la nevera.
- Amb un pinzell, pinteu la base del plat de mostassa. Poseu-hi el tàrtar al centre, ajudant-vos d’un cèrcol i una cullera, per pressionar i que quedi compacte.
- Acabeu-ho amb germinats de mostassa a sobre i de borratja al voltant.
CONSELL
Si les algues són fresques, canvieu l'aigua del remull diverses vegades i remulleu-les almenys 20 min.