Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu finament l’anguila i amaniu-la amb el tomàquet a daus, l’escalunya, el porradell, l’oli verge i la poma a dauets.
  2. D’altra banda, barregeu la molla de pa esmicolada amb la crema doble amb una part del caviar d’arengada, i amaniu-la amb oli, sal, pebre i porradell picat.
  3. Emmotlleu una base de la barreja del pa i cobriu-ho amb el tàrtar d’anguila.
  4. Desemmotlleu-ho i guarniu-ho amb el sorbet de poma verda (*), una quenelle de caviar d’arengada i una amanida de germinats i enciams.
  5. Nota: per fer el sorbet a casa, barregeu la polpa de la poma amb l’estabilitzant, escalfeu-la a 80 ºC, refredeu-la, deixeu-la reposar 4 h i, finalment, la passeu per la geladora.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: