Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al tàrtar: peleu les gambes, traieu-ne el filament vermellós i trinxeu-ne les cues amb el ganivet. Al pot de la batedora, poseu-hi el pebre verd, el julivert, les anxoves, oli d’oliva i sal. Trinxeu-ho i barregeu-ho amb les gambes. Poseu-ho 1 h a la nevera perquè agafi consistència.
  2. Per a la gelatina: remulleu els fulls de gelatina amb aigua freda i poseu a escalfar el suc de tomàquet amb sal. Barregeu-ho i poseu-ho a refredar en un motlle. Un cop fred, talleu-ho a daus irregulars.
  3. Muntatge: serviu el tàrtar amb la ruca, un bastonet de pa cruixent, la gelatina, un rajolí d’oli i uns quants cristallets de sal.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: